zondag 24 augustus 2014

Uitgebreide informatie over het visum voor Turkije

Zomoet er volgens de Europese Commissie bijvoorbeeld harder gewerkt worden aan:-een betere bescherming van de vrijheid van meningsuiting.Begin juni 2013 zijn er opstanden uitgebroken op het Taksimplein in Istanbul waarbij dodenen gewonden zijn gevallen.Toch betreurt het Parlement delangzame vorderingen op het gebied van mensenrechten.Sinds 2005 onderhandelen de EU en Turkije over toetreding van ditland tot de EU.Turkije & Europese Unie: willen we ze er wel bij?


ToelatingseisenDe laatste tien jaar is er in Turkije visum naar Europese maatstaven al veel ten goede veranderd,maar op een aantal wezenlijke punten gaan de hervormingen Europa niet snel genoeg.Islamitische geloofsgenootschappenHeeft Turkije (voldoende) vooruitgang geboekt?

Inmiddels zijn de protestenverbreed en richten ze zich tegen het conservatieve islamitische beleid van premier Erdogan.Zowel Turkije als de Europese Unie verwachten dathet Turks lidmaatschap van de EU voor beide partijen veeleconomisch voordeel zal opleveren.

Assimilatie, aldus minister Bozdag, komt neer op volledige verlies van eigen identitieit en is niet acceptabel.Minister Bozdag hield een toespraak in de overvolle collegezaal.Hij sprak over het belang van de instellingen, zoals de IUE, die een brug vormen tussen enerzijds Nederland, en Europa in het algemeen, en anderszijds Turkije.Hij benadrukte ook dat hij, en de Turkse regering, een onderscheid maakt tussen integratie en assimilatie.

Hij benadrukte dat de Nederlanders van de Turkse komaf dienen te integreren, door de Nederlandse taal te leren en te participeren in het sociale en economische leven.Op vrijdag 27 januari bracht de Turkse vice-premier Bekir Bozdag een bezoek aan de Islamitische Universiteit Europa (IUE).



Hij zei ook het zowel voor de Nederlandse samenleving als voor de Turkse Nederlanders het beste is, als een instelling als de IUE door de Nederlandse universiteit erkend wordt als een instelling die een deel uitmaakt van het Nederlands onderwijsstelsel, zoals andere universiteiten en hogescholen.
De minister gaf aan dat de banden tussen Nederland en Turkije altijd goed zijn geweest en het ook zo zal blijven.

15 euro Turkije e-visum 

15 prijs voor kalkoen visum kunt u de goedkoopste visum kalkoen door ons heen hebben de kalkoen visum ideaal voor het krijgen van betaling systeem kan een betalingssysteem te gebruiken voor gedetailleerde betalingssystemen uw dienst banken onze site voor u.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten